SOKAT ESZEL?  VAGY AZÉRT HÍZOL, MERT ÉPPEN HOGY KEVESET?

SOKAT ESZEL? VAGY AZÉRT HÍZOL, MERT ÉPPEN HOGY KEVESET?

Segítünk, hogy elérd az optimális testsúlyodat! Gyere el tanfolyamunkra és soha többet nem kell a súlyoddal foglalkozni!

 

Túlsúlyos ügyfeleink 2/3-a úgy jön hozzánk, hogy kevesebbet eszik, mint amennyit kellene. Igen, van köztük olyan, aki szinte már semmit nem eszik, és "a levegőtől" is hízik.

Ha keveset eszel, akkor koplalsz. Ha koplalsz, azt csak az izmaid bánják majd többek között, de a zsír marad, sőt jön az újabb hízás...

Sajnos nagyon sok tévhit terjeng a testsúlycsökkentést célzó táplálkozás terén. Általánosságban a különböző diétáknak, újabb étkezési trendeknek tudható be, amelyek leginkább a testsúly vesztést helyezik a középpontba. Igen! Koplalással súlyt veszíthetsz, leginkább izomból, hozva magával a lelassult anyagcserét...

Létezik olyan módszer, olyan tudatos étkezés, amellyel zsírból fogyhatsz, izmot megtartva!
Nálunk arra szoktak panaszkodni, hogy túl sok az étel, alig bírják megenni a kiszabott mennyiséget a vendégek. Annak viszont örülnek, hogy változatos, illetve kedvenc ételeiket ehetik, nem kell lemondaniuk semmiről és mégis fogynak :-) Nem beszélve arról, mennyivel jobban érzik magukat és energiájuk is sokkal több van csodabogyók nélkül, hiszen kalóriában, makro,-és mikrotápanyagból megkapja a szervezet az optimális mennyiséget.

Tudjuk, hogy ez hihetetlen.... csakúgy mint az is, hogy ennek a személyre szabott fogyókúrás étkezésnek az első néhány hetében teljesen mindegy, hogy mozogsz-e vagy otthon ülsz naphosszat, akkor is fogyni fogsz! :-)

Pedig nincs ezekben ördöngősség, csak szakmai ismeret!

Kiváncsi vagy a módszerre?
Gyere el Te is  " Valódi fogyás csodaszer nélkül" 4 hónapos tanfolyamunkra! 
A tanfolyamunk hallgatói 5-10 kg zsírt szoktak veszíteni ez alatt az idő alatt, az ismereteik begyakorlása birtokában pedig ezután már önállóan is tudják folytatni a fogyást :-)

Tanfolyam tartalma:
  • 2 teljes nap ( szombat- vasárnap) ELMÉLET ( elméletben is meg kell értened melyek azok a táplálkozási hibák, amelyek a túlsúlyodhoz vezettek és hogyan érdemes ezeket kijavítani, továbbá megtanulod az életmódváltás alapjai mellett a fogyókúrás étrend elkészítésének elméletét és gyakorlatát is)
  • rendszeres testösszetétel mérés 5 hónapig 2-3 hetente (tényleg zsírból fogysz-e?)
  • személyre szabott és folyamatos tanácsadás a táplálkozási hibák kijavításának gyakorlati megvalósítása során
  • "mozgásközösség és társak " egymásra találása ( legyen társaság, akivel egy idő után együtt tudsz majd mozogni, pl. gyalogolni, ha szeretnéd meggyorsítani a felesleges zsír ledolgozását :-) )
  • 1 db szakszerű táplálkozási napló elemzés ( lásd kevesebbet vagy többet eszel mint kellene és azt is, mi a többi gond még a táplálkozásoddal, ami a hízáshoz vezetett)
  • 1 db 10 napos személyedre szabott szakszerűen összeállított fogyókúrás étrend (amit valójában 1 hónapig használhatsz)
  • aki ismételni akarja az elméletet újra beülhet az órákra

ajándék: 1 db 45 perces csúcstechnológiás Doctor Life 1200 hullámmasszázs- nyirokmasszázs géppel kezelés

A programra itt tudsz jelentkezni:

Valódi fogyás csodaszer nélkül tanfolyam >>

További cikkek ebben a témában >>>