Az optimális testsúly és a kiegyensúlyozott, minőségében, mennyiségében megfelelő táplálkozás az EGÉSZSÉGÜNK záloga is!


/Egyre több az egészségtudatos fogyasztó, gond az, hogy nem a teljes információ birtokában döntenek, így sokszor többet ártanak maguknak mint használnak.
Jelenleg az EU-ban a férfiak 70 %-a, nők 60 %-a elhízott.
2045-re a világ ¼ - e elhízott lesz, 12 % pedig cukorbeteg.
Sajnos Magyarország a világon a 4., Európában pedig az 1. helyezett az elhízásban, holott szinte mindenkinek a szomszédjában van egy önjelölt táplálkozási tanácsadó./

 

 

Tanfolyamunkon az egészséges táplálkozás tudományos alapelveinek megismertetése közben kiemelten foglalkozunk az optimális testsúly elérésének egészséges módjával!

 

 

 

 

 

 

 

Nincs értelme ugyanis testet- lelket sanyargató kúrázgatásokkal, jojo-kal, bűntudattal étkezni- egyszerűbb és sokkal kellemesebb életmódot váltani!

 


Ehhez mindenekelőtt rendszerben kell ismerned a szervezet működésével, tápanyagokkal,  táplálkozással, mozgással kapcsolatos ismereteket.


Tanfolyamunkon ezeket az ismereteket elméletben- gyakorlatban megtanulod és alkalmazni is profin tudod majd, nem csak Önmagadon, hanem akár pl. a családodban is!

 

Hallgatóink 4 hónap alatt 5-10 kg fogyást érnek el ZSÍRBÓL, visszahízás nélkül, csupán elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában, természetes módon, egyáltalán nem éhezve. Nyugodtan végigeheted a családi karácsonyi menüket is akár napjában többször is, nem fog rád rakódni. Van olyan hallgatónk aki 1 év alatt 30 kg zsírt veszített a súlyából és azóta is évek óta tartja. Mellékhatásként jobb közérzet, normálisra beálló vérnyomás és vércukorszint jelenkezhet! Annak is nagyon örülünk, amikor hallgatóink arról számolnak be, hogy a zsírvesztésen túl teli vannak energiával. 

 

A tanfolyamon szó lesz az egészséges táplálkozásról, egészséges testsúlycsökkentés tudományos alapjairól:

· a táplálkozás szabályairól és hibáiról, fogyással kapcsolatos népszerű tévhitekről

· a szervezetünk működéséről -  kiemelten a fogyás szempontjából

· a tápanyagokról és táplálékokról

· a speciálisan  személyre szabott, fogyókúrás étrend készítéséről amelybe minden kedvenc ételed belefér.

· a mozgásról - amelyektől valóban zsírból fogyhatsz és azokról is, amelyiknél sok kalóriát használ fel ugyan a szervezeted, de sajnos nem zsírból…

· 5 hónapig folyamatosan fogjuk a kezed és segítünk, támogatunk ( természetesen utána is szívesen látunk mindenkit, de az a tapasztalat, hogy ritkábban is elég jönni mérésre és nem tanácsért jönnek már, hanem beszámolni arról, hogy sikerrel alkalmazzák azóta is a begyakorolt ismereteket)

 

Ami nem lesz a tanfolyamon:

· még véletlenül sem lesz termék ajánlás, pláne nem lesz értékesítés

· nincs éhezés (sőt arról szoktak panaszkodni, hogy sokat kell enni!)

· nincs visszahízás lehetősége


· nincs semmilyen csodatermék, csodabogyó, csodakütyü

 

A tanfolyamon személyedre szabott étrendet és a változatos menühöz konkrét recepteket is adunk!

Várunk tanfolyamunkra,  ha szeretnél megtanulni egészségesen táplálkozni, akkor is ha életmódváltással szeretnéd elérni és hosszú távon megtartani az ideális testsúlyodat!


A tanfolyamon szakembereink folyamatosan segítenek és felügyelik az eredményeidet!

VALÓDI FOGYÁS CSODASZER NÉLKÜL!

 

Ez a tanfolyam már csak ONLINE formában indul!

A tanfolyamot tartja:

Póta- Endrődi Rita Életmód-tanácsadó wellness tréner- fogyókúra tanácsadó, Németországban végzett és praktizál mint Ernährungsberaterin (táplálkozási tanácsadó), de táplálkozástudományi kurzust végzett többek között a Stanford Egyetemen (USA) is.

Itt letöltheted Rita e-könyvét az egészséges fogyásról >>>

Itt tudsz jelentkezni az online tanfolyamra!>>>

 

 

 

 

 

ID Szolgáltatás Dátum Kezdés Vége Részvételi díj Jelentkezés