Talpreflex masszázs gyakorlatát oktató videó csomag

 

Ez a videó csomag tartalmazza minden videó csomagunk összes videóit. A videók segítségével a talpreflex masszázs gyakorlatát tudod elsajátitani

(A videó csomagok saját lejátszó rendszerünkön keresztül érhetők el, melyhez regisztráció és a videó csomagok megvásárlása szükséges. Mintavideóink a You Tube csatornán szabadon nézhetők) :

· Reflexzónák és szervrendszerek megtanulása ONLINE

10 db szervrendszer és zónái

Vizelet kiválasztó szervrendszer, Emésztőrendszer, Légzőrendszer, Nemi rendszer, Nyirokrendszer, Hormonrendszer, Érzékszervek, Agy és idegrendszer, Keringés szervrendszer, Mozgás szervrendszer

· 4 db 30-30 perces teljes talpmasszázs program

- frissítő- immunerősítő talpmasszázs program

- relaxáló talpmasszázs program

- harmonizáló talpmasszázs program

- méregtelenítő talpmasszázs program

· Talpmasszázs egészségügyi problémákra

16 féle egészségügyi probléma zónáinak masszírozása (asztmás köhögés, aranyér, cukorbetegség, derékfájdalom, fejfájás, fülfájás, gyomorfájás, hányás, hasmenés, mandulagyulladás, menstruációs problémák, reflux, szem problémák, torokgyulladás, vérnyomás csökkentés, vérnyomás emelés.

+ bevezető- levezető program az egészségügyi problémákhoz  ( jobb láb- bal láb)


Kattints mintavideónkért!  >>>

 

Videócsomagjainkat pedig igy tudod megvásárolni!

- Be kell regisztrálni ezen az oldalon (ha már regisztráltál akkor belépni a fiókodba. Amennyiben nem kapsz a regisztrációról megerősítő e-mailt, kérünk nézd meg a spam mappádat is. ):

- Venni kell 10 kreditet (10000 Ft-ért) ezen az oldalon kártyával vagy átutalással:

- Megvásárolni a 10 kreditért a videó csomagot ezen az oldalon:
A videók lejátszása a honlapunkba épített saját videólejátszó rendszerünkön keresztül történik. Internet segítségével 2 évig a fiókodból bármikor elérhető.
A videókon Póta Albert ETI vizsgás reflexológus mutatja meg a zónákat és a talpmasszírozást,  aki civilben gépészmérnök és útmérnök. A reflexológiát a szakma hazai kiválóságaitól, Dr. Csikai Erzsébet orvos, természetgyógyász, reflexológustól és Bánszky Judit természetgyógyász, reflexológustól tanulta. Családja és ismerősei évek óta tanúsítják, hogy a mérnöki pontosság a reflexológia tudásával párosulva igen hatékony tud lenni az egészség megőrzésében, betegség megelőzésben, sőt a már kialakult egészségügyi problémák kezelésében is. Vallja, hogy minden családban kellene egy olyan ember, aki az egészségmegőrzésnek ezt a természetes és hatékony módszerét ismeri és gyakorolja.

 

A talpmasszázsnak  vannak szabályai,  amelyek közül mindenképpen érdemes figyelembe venni és megtanulni, mikor TILOS masszírozni a talpat:

  • agy-, szívtrombózis, nagyfokú érelmeszesedés
  • súlyos szívbetegség pacemaker használata, szívműtét utáni állapot esetén
  • veszélyeztetett terhesség
  • üszkös láb esetén
  • trombózis
  • fertőző betegségek
  • súlyos szív vagy vese eredetű keringési elégtelenség
  • stb.

Talpmasszírozás sorrendje:

A talpmasszírozásnál mindig a jobb lábbal kezdünk és utána masszírozzuk a bal lábat. Mindig a szív felé masszírozunk, tehát a lábujjtól a sarok felé, a lábháton a nagy lábujjtól a lábszár felé. Először mindig a talpat masszírozzuk, majd a belső oldalt, külső oldalt, és végül  a lábhátat.