Fogyni szeretnék...tudnátok hozzá étrendet adni?

 

Sokan keresnek meg bennünket ezzel a kéréssel azok közül, akik komoly elhatározással kezdenek fogyókúrába:-)

! Valószínű, ők már tisztában vannak azzal a nagy igazsággal, hogy

a fogyás egészséges megindulása az étkezéstől függ !

 

A centik érdekében a felesleges zsírt akár fizikai erőszakkal is el lehet venni a szervezettől. Más esetben a csökkenő kilogrammok mögött lehet, hogy csak az izmoktól való megszabadulás folyik, már jó előre megjósolhatóan jó kis jojoeffektust okozva maguknak.

Hosszú távon mégis csak az lehet a cél, hogy a szervezeted NE AKARJON ÚJRA és ÚJRA RAKTÁROZNI, sőt a jelenlegi felesleges zsírtól ÖNMAGÁTÓL  AKARJON megszabadulni, mondja azt, hogy VIHETED, NINCS RÁ SZÜKSÉGEM!

Azonban, hogy ezt elérd, rendszerben kell tudnod a táplálkozással- mozgással kapcsolatos ismereteket, hogy magadtól tudd akár évek múlva is, hogyan kell beavatkozni azonnal ha szükséges.

Ha Te is szeretnél fél év alatt 10 kg-ot tényleg csak ZSÍRBÓL fogyni, és nem visszahízni, ahogyan azt a képen egyik Kedves Vendégünk mérései is dokumentálják, keress bennünket!

Vegyél részt egyéni, minden kötelezettségtől mentes személyes konzultációnkon, hogy el tudd dönteni érdemes-e részt venned fogyókúrát segítő programunkban az Egészséges táplálkozással az egészségért és optimáli testsúlyért tanfolyamon! >>>

Ingyenes konzultáció tartalma:
- testösszetétel mérés ( zsír - izom - zsigeri zsír- alapanyag csere)

- táplálkozási hibák felmérése- személyes elbeszélgetéssel

A konzultáció helye: Mezőkövesd Gróf Zichy János 17. ( PROGRESSIO iroda)

Küldj üzenetet ITT>>>

vagy foglalj időpontot!

ID Szolgáltatás Dátum Kezdés Vége Részvételi díj Jelentkezés