CSALÁDI MASSZŐR KÉPZÉS (Frissítő masszázs + talpreflex masszázs tanfolyam)

A frissítő masszázs:

A masszázs ősidők óta ismert és alkalmazott módszer az ellazulásra. Tudományosan is igazolt, hogy a testet érő manuális mechanikai hatások pozitívan befolyásolják a lokális sejtek és a szövetek működését, de a távoli szervekre is hatnak.

A masszázs bizonyítottan serkenti a vérkeringést és a nyirokkeringést, fokozza a sejtek oxigén- és tápanyagellátását, megkönnyíti a salak- és méreganyagok kiürülését a szervezetből.

Felfrissíti, ellazítja az izomzatot, feloldja a testben az energiagátakat, beindítja a test öngyógyító mechanizmusait, erősíti az immunrendszert, nyugtatja az idegeket és általánosan jobb közérzetet biztosít.

A tanfolyamon a masszázs 5 alapfogásán (simítás- dörzsölés- gyúrás- vibráció- ütögetés) belül több mint 100 masszázsfogás technikát tanulhatsz meg és képes leszel szakszerű teljes testmasszázs elvégzésére.

A talpmasszázs:

Betegségek gyógyítására, megelőzésre is alkalmas. Talpunk tükrözi testünk egészségét. Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, az annak megfelelő pont a talpon nyomás- vagy fájdalomérzékennyé válik. Ha ezt a pontot masszírozzák, a hozzátartozó testrégió keringése javul. A tanfolyamon megtanulod, hogy az egyes szervrendszerekhez tartozó reflexpontok hol találhatók a talpon és megtanulod ezek szakszerű masszírozását.

A masszázs alapfogásait mindenki meg tudja tanulni!

A "családi egészségfelelősök" számára pedig egy kiváló eszköz, hogy elősegítsék a családtagok egészségének megőrzését! :-)

  • mini ( 4-8 fős) csoportok
  • gyakorlatorientált képzés
  • hétvégi oktatás ( 40 óra, szombat- vasárnap 09.00 órától 17.00 óráig)
  • igazolás a képzésről
  • a tanfolyam végére képes leszel egy 60 perces frissítőmasszázst - és egy 30 perces talpmasszázs kezelést gyakorlatban helyesen kivitelezni
  • díja: 38 100 Ft (részletfizetés!)
  • oktatási napok: 2021 november 6-7, 14, 20-21
  • Igazolás a képzésről

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

- még nem tanultál gyakorlatban masszázst, de tisztában vagy vele, hogy milyen egészségügyi hatásai vannak a masszázsnak
- beteg vagy sérült van a családban
- természetes egészségmegőrzés híve vagy
- családtagjaidnak, ismerőseidnek szeretnél kedveskedni

Bővebb információ: Pótáné Lázár Mária 30/ 9055458

Fnyt: B/2020/001006

 

  

ID Szolgáltatás Dátum Kezdés Vége Részvételi díj Jelentkezés